Podróżnik 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 Trenujecie swoje roślinki na outdoorze ? jeśli tak to jak najczęściej i czy daje on zamierzone efekty w postaci większych plonów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja robię topping i jestem zadowolony zawsze dwa szczyty główne mam więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 po toppingu też roślina robi się szersza więcej odgałęzień ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja wykonuje fima coś podobne do toppingu tylko trzeba być bardziej precyzyjnym i wychodzi wtedy 4 główne łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Sierpnia 2019 trening który wykonuje często to LST bardzo fajnie wtedy roślina reaguje i mam dużo szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 Najlepiej się sprawdza moim zdaniem LST i topping lub fim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 8 Sierpnia 2019 a kiedy wykonywać LST najlepiej ile pięter liści ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja robię jak ma z 5 pięter liści roślinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Sierpnia 2019 a co sądzicie o scrogu na oucie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 bardzo dobrze się sprawdza, widziałem jak typek miał, trzeba tylko siatkę dobrze przymocować co nie powinno być trudne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 8 Sierpnia 2019 SCROG ja będę próbował ale w następnym sezonie bo dużo szczytów można wytworzyć dzięki temu treningowi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 8 Sierpnia 2019 moje treningi najczęstsze to Topping i LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 standardowo FIM i LST chyba większość rolników go wykonuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja chciałem zrobić LST i złamałem roślinę, na szczęście miałem jeszcze inne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 8 Sierpnia 2019 bo trzeba to robić z wyczuciem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja LST wykonuje i jest to wystarczająca forma treningu jak dla mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja nie trenuje roślin rosną jak choinki ale chyba zacznę skoro większe plony można uzyskać z niższej rośliny za to szerszej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 panowie a fim czym się różni od toppingu ? bo to ponoć podobne treningi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 8 Sierpnia 2019 przy fimie musisz być bardziej precyzyjny, ucinasz szczyt troszkę wyżej niż przy toppingu i wyrastają ci 4 główne łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 8 Sierpnia 2019 a trening na outdoorze automatów jest zalecany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach