guakb427 0 Napisano 12 Lutego 2023 (edytowane) Hej. To moja pierwsza roślina, ma już ponad 2 miesiące i pytanie czy to ma tak wyglądać? Moim zdaniem jest strasznie licha i za wolno się rozwija. Niestety nie pamiętam co to za odmiana(ale prawdopodobnie northern lights). Wiem że to będzie głównie wina oświetlenia bo ma tyle co na parapecie. Regularnie podlewana, co jakiś czas z odżywka. Co mogę teraz ulepszyć i ile zostało do zbiorów? Dziękuję z góry za rady i liczę się z chłostą 😅 Edytowane 12 Lutego 2023 przez guakb427 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 12 Lutego 2023 13 minut temu, guakb427 napisał: Wiem że to będzie głównie wina oświetlenia bo ma tyle co na parapecie. odpowiedziałeś sobie na pytanie 14 minut temu, guakb427 napisał: Co mogę teraz ulepszyć i ile zostało do zbiorów? Dziękuję z góry za rady i liczę się z chłostą wszystko ulepszyć bez światła masz efekty jakie masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 12 Lutego 2023 braki oświetlenia, ale to wiesz, no w tym tempie to koniec jakoś 3 miesiące albo i dłużej, ona zaczyna kwitnąc dopiero, spróbuj uzbierać trochę siana na sprzęt i zrób jej warunki do życia, albo zacznij od nowa, bo jeśli trzymasz ją na widoku oznacza., że masz możliwość postawienia boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach