Luznyyy 71 Napisano 10 Lutego 2023 Napiszcie proszę, jaką paliliście najlepszą smakowo i w sumie też pod względem chillu/klepania ganję.. Żeby nie dawało haszem lub ziemią jak typowy kush.. Ja np. bardzo lubię Smoothie i Oryginal Bubble Gum od Fast Buds a Wy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bum 4 Napisano 10 Lutego 2023 Tropicana cookies fioletowe fenotyp. Kilka razy ją uprawiałem i za każdym razem trafiały się "mandarynkowe zapachy" . Dym łagodny, a upalenie nie taki uwalacz fotelowy tylko fajnie stonowany czill. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 10 Lutego 2023 (edytowane) Jeśli chodzi o owoce to z coffeshopu w NL Blueberry Gum od G13 labs. Łagodny, niegryzący dym wręcz wydawał mi się chłodny. Czuć było jagódki w dymie i w topach, ale nie były fioletowe. Faza przychodziła z opóźnieniem i nie była oszałamiająca, taka średnia, idealne jaranie do delektowania się skrętami. Edytowane 10 Lutego 2023 przez Prograss 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach