Lady Green 1,930 Napisano 3 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed też się chętnie dowiem jeśli można bo zabrzmiało dwuznacznie... Fotorelacja w sensie ze to przez fotorelację? Czy w sensie że przez poprzednią uprawę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 4 Kwietnia 2023 Przy ostatniej fotorelacji notorious pisał, że urobek zgarnęli smutni panowie, ale dziwne bo to 1.5 roku temu było. Polski wymiar "sprawiedliwości" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Kwietnia 2023 W dniu 04/04/2023 o 09:41, Bob drzewny napisał: Przy ostatniej fotorelacji notorious pisał, że urobek zgarnęli smutni panowie, ale dziwne bo to 1.5 roku temu było. Polski wymiar "sprawiedliwości" Niestety, sprawy mogą się ciągnąć latami, a ludzie na dozorach siedzą... Pytanie, czy go ktoś życzliwy podjebal, czy po prostu sam wpadł w jakiś sposób, czy może forum nie jest zbyt bezpieczne? Nikt nie wie, kto pisze z drugiej strony, lub kto obserwuje... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 6 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed Opowiesz o tym jak wpadłeś? Jako lekcja dla innych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 7 Kwietnia 2023 Co za komunistyczny zjebany kraj kurwa dla siebie nic nie można uprawiać moje zdrowie moje życie jak ludzie chleją i mordują ludzi to jest dobrze ale jak ktoś sobie 4 krzaki posadzi i z tego ma tylko ok 200 gr dla siebie to wielce przestępca ja rozumiem wielka hala z takiej hali tony jarania No to rozumiem ze mogą się dojebac bo nie mamka nic z tego w holandii idziesz czy kwasy czy kokę nic Ci nie zrobią a tu śmieć z kotem i będzie wszystkiego zakazywał trzymaj się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 8 Kwietnia 2023 Wrocic i tak wiedzialem ze musze, dlatego martwilem sie ze moge fotorelacji nie dokonczyc… niestety horror stal sie rzeczywistoscia 😜 zdrowka chlopaki i pieknych plonow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 8 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed pamiętaj szefie, że to tylko mały wycinek życia, który może Cię wieeeele nauczyć. Najgorsza jest stagnacja w jednym miejscu, wtedy czas się zlewa i zanim się obrócisz będziesz już stary. Powodzenia! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 8 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed siema mam pytanie lampa dobrze się sprawuje ? I czy masz regulator mocy ? I na ilu cm ja trzymasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 8 Kwietnia 2023 @hubert2020 z lampy jestem zadowolony, obczaj fotorelacje tam mam napisane, zielony mi pomagal. Miedzy 40 a 50 chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach