PaprykaPatryka 4 Napisano 6 Lutego 2023 (edytowane) MAM ATTIS 200w PRO . Box 70x70x160 ustawiłem lampę 50 cm od szczytów , lampa śmiga na 100% . Będzie to odpowiednia odległość ? Edytowane 6 Lutego 2023 przez PaprykaPatryka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Lutego 2023 @PaprykaPatryka Który to tydzień? Wygląda na 3 tydzień kwitnienia. Jak to 3 tydzień to panel na 55 cm i 75 % moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 6 Lutego 2023 Teoretycznie powinna mieć ścinkę za 2 tyg . Od początku była karlowata a 2 pestka nawet się nie rozwinęła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Lutego 2023 @PaprykaPatryka Trzymaj to wygląda jak 3-4 tydzień kwitnienia. Tak wyglądał u mnie 30 dzień kwitnienia, a u ciebie topy wygladają na mniej rozbudowane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 7 Lutego 2023 To automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Lutego 2023 @PaprykaPatryka To nie jest automat, ale chodzi o obraz topów, jakie są niedojrzałe to środkowa faza kwitnienia, do zaawansowanej brakuje sporo czasu, a ostatecznie na podstawie trichomów określa się gotowość rośliny do kosy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 7 Lutego 2023 (edytowane) Dzięki za pomoc lupkę do trichomow mam , tak że nie bd się sugerował danymi od producenta . Dzięki za pomoc jak by coś to będę pytał. Pozdrawiam Ta lampę podnieść na 55 i 75% ? Kiedy dać na 100? I odległość też zostawić na 55? Edytowane 7 Lutego 2023 przez PaprykaPatryka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach