TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Stycznia 2023 Jakie macie zdanie na temat przeterminowanych nawozow? Posiadam takie, ktore wizualnie widac ze sa przeterminowane, czy moge takich uzywac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Stycznia 2023 Nie rób tego... ja się skusiłem 4 dni temu dolać troszkę starych do nowych bio bizz. Jakimś trafem od tego podlania zaczęło mi żółknąć wszystko. Teraz muszę kupić 3 nowe nawozy bo tamtego już nie leje. Ciekawe czy z tego rośliny wyjdą... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed ja na outdoor lałem spleśniały nawozy i nic złego się nie działo a wręcz przeciwnie😉 mianowicie był w nich biały kożuch na wierchu i gluty w środku co nie znaczy że polecam takie coś lać u mnie nic się nie działo złego😁 A nawozy to były 3pack biobiz i calmag shogun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach