maxh 1 Napisano 25 Stycznia 2023 Hej, myślicie że to braki azotu, czy za wcześnie zacząłem lać nawozy(biobizz light mix)? Niestety nie znam pH gleby. Roślina ma 16 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Stycznia 2023 @maxh co to za ziemia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 25 Stycznia 2023 (edytowane) @AndiTeż od biobizz. Light mix Edytowane 25 Stycznia 2023 przez maxh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 25 Stycznia 2023 Kiedy zaczales lac nawozy???? Najprawdopodobniej za szybko zaczales, karlowata sie wydaje @maxh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 25 Stycznia 2023 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed Na początku drugiego tygodnia:/ wcześniej root juice jedynie. Ale druga roslinka dostawała tak samo i wygląda zdrowo Edytowane 25 Stycznia 2023 przez maxh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 25 Stycznia 2023 1 godzinę temu, maxh napisał: @TheNotoriousOfWeed Na początku drugiego tygodnia:/ wcześniej root juice jedynie. Ale druga roslinka dostawała tak samo i wygląda zdrowo Pokaz druga 1 godzinę temu, maxh napisał: @TheNotoriousOfWeed Na początku drugiego tygodnia:/ wcześniej root juice jedynie. Ale druga roslinka dostawała tak samo i wygląda zdrowo Z tego co wiem to na light mix nie lejesz nic do 3 tygodnia oczywiscie z nawozow bo root juice mozna od pierwszych dni juz lac To jezt auto ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 25 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed@TheNotoriousOfWeed Właśnie za późno doczytałem niestety i lałem według tabelki.. tak, af. Gorilla glue i gorilla cake @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 25 Stycznia 2023 @maxh ziomek tak szczerze to wez je wypierdol jak to auto. Zjebales na poczatku a auto nie wybacza, chyba ze chcesz z tego miec po 10g. Zasiej nowe i od nowa 😄 ja zrobilem to samo i uwazam ze to byla strata czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 25 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed to mnie podłamałes teraz:/ dzięki w każdym razie za info. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 25 Stycznia 2023 @maxh Jakbys z fotoperiod Tak zrobil to, bys przedluzyl veg i by urosly a tak to one pewnie za 20 dni max juz zaczna kwitnac wiec za duzo nie urosnie jak widac ze ja pokopalo, ja gorzej zrobilem 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Stycznia 2023 @maxh podlewaj po całości wodą coś tam zbierzesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) @Andi siema, myślisz że będzie w miarę to lst? Czy docisnąć ją jeszcze? I takie pytanie mam, ile razy ją myślisz przelać jeszcze samą wodą zanim wrócę do nawozów? Biorąc pod uwagę, że podlewam średnio co 3 dni, a one zaraz wejdą w trzeci tydzień? (18dzien mają dokładnie, ziemia też) narazie wlałem w nią wczoraj rano 200 ml Edytowane 27 Stycznia 2023 przez maxh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Stycznia 2023 @maxh dziwne to wygięcie co to jest 200ml to niecała szklanka, lej wodę przez jakiś czas jak młode liście ma ciemne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 3 Lutego 2023 @Andi ok, dzięki, już zaczyna blednąć, więc za 2 dni poleje z nawozem już chyba. I powiedz mi jeszcze tylko, lać według tabeli na Wega jeszcze przez tydzień, czy od małych dawek jak na flo? 25 dzień, Szczyt już zaczyna powoli kwitnąć, boczne odbiły nawet w górę, od dwóch-trzech dni, ale tylko w jednej:/ druga niestety stanęła w miejscu i się zaparla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Lutego 2023 @maxh musiał bym ją zobaczyć żeby więcej coś powiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 3 Lutego 2023 @Andi @Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Lutego 2023 @maxh chyba ją przesuszasz za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) @AndiCo 3-4 dni się staram lać, zalezy jak ma sucho. Ostatnio 400 ml jej wlałem. Myślisz że za mało? Edytowane 3 Lutego 2023 przez maxh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Lutego 2023 @maxh pewnie tak sprawdź ziemie czy sucha jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxh 1 Napisano 4 Lutego 2023 @Andi właśnie podlewalem 3 dni temu i jeszcze wilgotno. To myślisz że dawac już jej trochę nawozu, czy jeszcze woda sama lać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach