Przedzior 239 Napisano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Witam, czy mogę/powinienem je bardziej o skubać z liści wiatrakowych? Co tydzień coś tam zawsze powkubie, ale czy robić jakieś większe defo wiatrakowych liści? 3x gorilla cookies 1x runtz Zwiększyłem również stężenie nawozów, ponieważ głodne okropnie 😮 Edytowane 21 Stycznia 2023 przez Przedzior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 21 Stycznia 2023 Ziomek, oswietlenie jackson the kungle??? Czy to tylko naklejke masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 21 Stycznia 2023 Tak to światełko od nich... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 21 Stycznia 2023 Co masz? Zadowolony?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Wyglądają zacnie? Chyba? Widzę że jest potencjał, w jednym namiocie miałem wczoraj ścinkę, to chyba do tego dołożę na late flowering druga lampę. Ale jak na moje odczucia, to lepiej świeci jak MS. Tam wisi 150w na 80x80 Edytowane 21 Stycznia 2023 przez Przedzior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 21 Stycznia 2023 7 minut temu, Przedzior napisał: Wyglądają zacnie? Chyba? Widzę że jest potencjał, w jednym namiocie miałem wczoraj ścinkę, to chyba do tego dołożę na late flowering druga lampę. Ale jak na moje odczucia, to lepiej świeci jak MS. Tam wisi 150w na 80x80 Owszem, wyglada zacnie. Rozkminiam aktualnie nad lumatek attis 200w/ the jackson 150-250/ california lightworks solar system 550. Nie wiem koniec koncow na co sie zdecydowac ehh… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 21 Stycznia 2023 Głównie to zależy od budżetu, ja kameleona zakupiłem w promce w Cz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach