P3p3 3 Napisano 21 Stycznia 2023 Siema, jak w temacie jakies 2 dni temu na jednej roślince (automat)zaczęły wyskakiwac jakieś brązowe plamy a na szczytach liscie zaczely sie zawijac oraz żółknąć Ma 40dni, co podlanie daję jej 4ml/1l Alga Bloom oraz od czasu do czasu calmag i żelazo od Canny, wilgotność utrzymuje w okolicy 60% przy temperaturze 30 st. PH wody max. 6,5 Czy przesadziłem z nawozami? Dzieki za pomocne komentarze ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Stycznia 2023 @P3p3 gleba nie jest za mokra? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 21 Stycznia 2023 Hmm być może, wczoraj podlałem mysle z 600ml, ciężko mi znaleźć do niej odpowiednią ilość wody jakas wybredna panienka z niej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 21 Stycznia 2023 @Szym A z tego pierwszego zdjęcia można wywnioskować co to sie przypelętało na tych lisciach? (takie lekko brązowe na końcówce) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Stycznia 2023 @P3p3 nadmiar nawozów może być 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 22 Stycznia 2023 2 godziny temu, P3p3 napisał: Na moje oko przelana i lekko popalona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 23 Stycznia 2023 @Szym Minęły 2 dni i dolne partie liści zaczęły żółknąć, czy dodać jej azotu czy lać dalej wode? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 23 Stycznia 2023 Pokaz w calej okazalosci rosline @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed Prosze Cie bardzo, muszę ogarnac wstawianie zdjęć 🙂 Edytowane 23 Stycznia 2023 przez P3p3 dadsda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 23 Stycznia 2023 Cos nie wyszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed To są 2 dziewczynki Edytowane 23 Stycznia 2023 przez P3p3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 23 Stycznia 2023 Co ją łapie to ci nie powiem, bo specem nie jestem, ale wydaje mi sie ze azotu to one nie potrzebuja, ciemno zielone liscie maja.Jestes na kwitnieniu, wiec wiecej p i k. A czy ona nie jest dalej przelana? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 23 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed Mam zamiar własnie ją jeszcze chwile potrzymać aż wyschnie z lekka. Na nastepne podlanie dam jej pk i zobacze jak reaguje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Stycznia 2023 @P3p3 dolne liście niektóre usychają i to normalne, ph mogło się też rozjechać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Tak sie mają na dzień dzisiejszy, leję im tylko Green Sensation pół dawki, ph wody maksymalnie 6,5. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez P3p3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P3p3 3 Napisano 30 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed @SzymSiemanko, tak wyglądają na dzien dzisiejszy, leje im niezmiennie GS w full dawce, wydaje mi się,że liście nie powinny w takim tempie robic się zółte, co prawda mają po 47 dni, ale zastanawiam się czy nie podlać ich azotem, co o tym myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach