56B4vmuitE 4 Napisano 10 Stycznia 2023 Uszanowanie Czy jeśli hoduje pomidory w szafie to jest jakikolwiek sens ubiegać się u lekarza psychiatry np o receptę na medyczne pomidory , będzie to jakikolwiek plus w przypadku złapania czy darować sobie to? Ma ktoś jakieś info dla osób w podobnych sytuacjach ? Krótko o mnie. Stany lękowe , depresja , fobia społeczna ciagnie się od gimnazjum , obecnie prawie 30lat. Co prawda uczęszczam na terapie ale objawy somatyczne ciągną się za mną i tak na prawdę nie widzę opcji aby znikły z mojego zycia. Obecnie zszedłem z leków z powodu tycia przez nie. Pomidory pomagają mi także mocno w zasypianiu ( z czym mam problem od dzieciństwa ) i wyluzowaniu pod koniec dnia. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Stycznia 2023 @56B4vmuitE mógłby to być plus, jak masz kwity to próbuj medyczną zdobyć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach