lodzio 4 Napisano 7 Sierpnia 2019 Będę zmuszony obierać topy z liści w lesie, nigdy tego nie robiłem, macie jakieś rady dla mnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 7 Sierpnia 2019 Musisz zaopatrzyć się w latarkę czołową, oczywiście nożyczki, jakiegoś snickersa żeby coś przegryść, coś do picia, no i blisko jakiegoś drzewa obieraj topy, żeby w razie czego uciec na drzewo przed jakąś lochą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 7 Sierpnia 2019 weź sobie zapasowe baterie, coś przeciwdeszczowego, można by też namiot rozbić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 obierało się swego czasu w lesie, 2 noce bez przerwy obierałem i potem motorem 40 km wracałem na chate jak pijany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Sierpnia 2019 nie jest zbytnio komfortowe obieranie w lesie i to w nocy no ale wszystko jest do ogarnięcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 7 Sierpnia 2019 przerabiałem obieranie w lesie i to w deszczu, ciężkie warunki ale można jak się chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach