zielony 2 Napisano 7 Sierpnia 2019 U mojego ziomka na kiedy przebywał na spocie przelatywał helikopter jak myślicie może to być tylko zbieg okoliczności czy szukali miejscówek niebiescy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Sierpnia 2019 :):):) twój ziomek to nie EL Chapo żeby wysyłać po niego helikopter nasza policja nie ma pieniędzy na tego typu akcje, zwyczajnie pewnie ktoś przelatywał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2019 wiele razy miałem nad głową samoloty i helikoptery a miałem duże krzuny na 2 metry i było bez przypału więc bym się nie schizował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek 2 Napisano 8 Sierpnia 2019 dokładnie non stop u mnie latają różnego rodzaju samoloty i helikoptery i nic się nie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 15 Sierpnia 2019 Przypadek. Teraz drony wysylaja hehe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 15 Sierpnia 2019 @jinu ale muszą mieć cynk gdzie mniej więcej mogła by być jakaś plantacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 15 Sierpnia 2019 @Wiesiu post wstawilem dla usmiechu. Ale tak jak piszesz cynk i jak wysoko np balkon, taras lub dach. Moga uzyc i drony juz wysledzily kilka projektòw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 15 Sierpnia 2019 @jinu ostatnio gdzieś w katowicach chyba drona wysłali bo ktoś krzaczki sobie posadził @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 15 Sierpnia 2019 @Kometa true story. Dlatego z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 27 Maja 2022 Witam Wiem, że temat był dawno poruszany ale chcial bym go trochę odświeżyć.. waszym zdaniem to jest taki trochę mit o policyjnych helikopterach latających nad polami czy lasami, które to miały by wypatrywać potencjalnych upraw..? Chodzi o to, ze lata ich bardzo dużo i bardzo nisko i dziwne, że akurat tylko nad polami a już nad wioskami to nie.. przypadek..? Bo już sam nie wiem co o tym myśleć..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 27 Maja 2022 Z góry nic nie widać, a więc nie masz co się martwić. Chyba, że masz obsadzony hektar ziemi, to wtedy inna sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach