gibon 2 Napisano 7 Sierpnia 2019 Słyszałem że po tym preparacie puchną dobrze topy stąt pytanie czy tego typu nawóz będzie dobry na outdoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 Zależy to od pogody jak będziesz podlewał i zaraz będzie padało to mija się to trochę z celem bo będzie wymywało stymulator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 7 Sierpnia 2019 a psuje on bardzo smak ten Ripen ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 powiem szczerze że ja nie czułem jakiejś różnicy, może dla tego że nie jestem aż takim koneserem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 12 Marca 2020 stosowałem Ripen i również byłem zadowolony topy ładnie nabrały masy, podczas palenia nie czułem nic chemicznego może dla tego że przed ścinką padał 2 dni intensywnie deszcz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach