Gość Napisano 23 Grudnia 2022 Siemanko, mam dwa nasiona bcn critical XXL auto od seed stockers i jedno kritikal-k od kannabia seeds, te pierwsze to auto, a nie moge znaleźć info o tym drugim, teraz w kropce jestem czy to też automat i czy mogę wszystkie wysadzac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Grudnia 2022 @vego1989 kritikal-k od kannabia seeds to fotoperiodyczna odmiana nie automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2022 @Tester mam jeszcze critical kush feminizowany, teraz mam bolaka, czy dawać auto czy te drugie...Jak radzisz? Moja pierwsza uprawa, więc będę się sporo uczył... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Grudnia 2022 @vego1989 fotoperioda jak popsujesz to będziesz mógł przedłużyć wegetację przy automacie już tego nie zrobisz więc fotoperioda daj na pierwszego krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2022 3 minuty temu, Tester napisał: @vego1989 fotoperioda jak popsujesz to będziesz mógł przedłużyć wegetację przy automacie już tego nie zrobisz więc fotoperioda daj na pierwszego krzaka Dzięki. Czyli kritikal-k i critical kush leci do boxa 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach