Golden Boy 14 Napisano 7 Sierpnia 2019 Witam upatrzyłem fajną miejscówkę blisko pewnego rolnika który sadzi tytoń czy to jest dobra opcja na taki spot ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 7 Sierpnia 2019 jeśli cię nie przyfiluje i miejscówka jest zamaskowana dobrze to może być dobry spot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Sierpnia 2019 Ja blisko rolników mam spota oni sadzą jakieś warzywa a ja konopie zachowana jest harmonia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 trudno na to jednoznacznie odpowiedzieć bo sadzenie blisko pola może być dobre a czasem złe, zależy jaki tam jest teren i czy rolnik tam nie łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 8 Sierpnia 2019 rolnicy potrafią być podejrzliwi trzeba chodzić tak aby nic nie zauważyli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 8 Sierpnia 2019 i nie robić ścieżek to też jest ważne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 przy polu nie jest zła miejscówka ważne aby nie robić tego na jakimś poletku rolnika ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Marca 2020 Ten rok zapowiada się obiecująco ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach