ogrodnik00 1 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, znalazło mi się nasionko w topku (z nasiona feminizowanego) i tutaj rodzi się pytanie to nasionko feminizowane jak nigdzie obok nie było męskiej? Pytam bo nasionko teraz na wagę złota :< Edytowane 10 Grudnia 2022 przez ogrodnik00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 10 Grudnia 2022 @ogrodnik00 Na wagę złota? W czasach kiedy możesz mieć każdą praktycznie odmianę, teoretycznie bez wychodzenia z domu? Czy coś mnie ominęło?:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik00 1 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) @BoogiePo prostu czas, 4 są potrzebne (1 nie wykiełkowała) a taka mi została z dawnej 'zabawy' ;p Edytowane 10 Grudnia 2022 przez ogrodnik00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 10 Grudnia 2022 Już myślałem, że jakiaż nowa rzeczywistość nastała 🙂 Posadź, zobaczysz co wyjdzie, jedyny sposób żeby sie przekonać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik00 1 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Lecz wtedy mogę stracić miejsce w boxie :/ Ogólnie z tego co wyczytałem tak wychodzi że skrzyżowanie żeńskiej z żeńską daje fema, chyba że coś ominąłem? Co jeśli roślina sfermi za bardzo? Edytowane 10 Grudnia 2022 przez ogrodnik00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach