kamilstopro 57 Napisano 5 Grudnia 2022 Czy to normalne że gdy otworzyłem paczkę od kuriera stwierdziłem w worku w którym jest filter że około pół garstki węgla jest luzem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2022 @kamilstopro Nie bardzo, nie powinno się z filtra nic wysypywać, może uległ uszkodzeniu w czasie transportu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 6 Grudnia 2022 No właśnie też mi się tak wydaje bo przecież może zepsuć się wentylator dzieki temu. Miał ktoś podobne problemy ? Filtr to prima klima @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Grudnia 2022 @kamilstopro Twój przypadek to skrajny przypadek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 7 Grudnia 2022 Czyli rozumiem że z filtra nie ma prawa ani troszeczkę nic wylatywać? Może to pod jaki podczas jakiś mocniejszych wstrząsów w transporcie wypadło sam już nie wiem czy reklamować czy nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 7 Grudnia 2022 6 minut temu, kamilstopro napisał: Czyli rozumiem że z filtra nie ma prawa ani troszeczkę nic wylatywać? Może to pod jaki podczas jakiś mocniejszych wstrząsów w transporcie wypadło sam już nie wiem czy reklamować czy nie Trzeba było zrobić fotkę i wysłać do sprzedawcy czy tak ma być.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 7 Grudnia 2022 Jest jeszcze zamknięty w worku więc mogę zrobić fotkę nie ma problemu, ale chciałem najpierw się dowiedzieć zdanie użytkowników czy to możliwe że troszkę uleciało na początku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2022 @kamilstopro Też mam filtr od prima klima, ale u mnie nic się nie wysypuje, miałem też inne i nic się nie sypało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Grudnia 2022 To wygląda tak jakby przez te kratki w środku filtra wypadywały takie bardzo małe kawałeczki węgla Ale bardzo mało tego wypada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 8 Grudnia 2022 Ja to bym pewnie otrzepał z węgla i się tym wogóle nie przejął. Ale sam jestem ciekaw co powie sprzedawca 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 8 Grudnia 2022 No właśnie tak zrobię że otrzepie ten filtr i zostawię. Sprzedawca mówił że nie powinno nic się stać z wentem bo to są małe granulki tego węgla ale ze mogę go wysłać to wymienia ale nie będę kręcił tej reklamacji chyba.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach