Triochomy 5 Napisano 7 Sierpnia 2019 Czy to dobry pomysł aby sadzić ziółko w młodych świerkach? bo mam taką miejscówkę upatrzoną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 to zły pomysł takie świerki mogą być doglądane przez tych co je pielęgnują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2019 takie świerki widziałem pomalowane jakąś farbą czy wapnem nie wiem co to było na biało, więc lepiej nie sadzić w takich miejscach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 mi raz ścieli roślinki ci co ścinają aby przerzedzić te świerki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 zgadza się często robią wycinkę takich drzewek bo nie raz widziałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 u nas to cały czas z tymi piłami latają i wycinają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach