Lokokoko 0 Napisano 20 Listopada 2022 Witam wszystkich, mam mały problem z uprawą swojego automatu Gold Amnesia. pojawiły się takie właśnie ciemne plamki jak na dołączonym zdjęciu. Co to może oznaczać? Szukałem na forum podobnego tematu, lecz z takimi plamkami nigdzie nie znalazłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Listopada 2022 @Lokokoko a co jej lałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lokokoko 0 Napisano 20 Listopada 2022 Podlewam zawsze przefiltrowaną wodą, tak co 2-3 dzień. Jak ziemia jest sucha to leję wody aż będzie dobrze nawilżona. Raz tylko zapodałem Terra Vege i to w mniejszej ilości niż producent nakazał. Ziemia to Biobizz light mix. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Listopada 2022 @Lokokoko pokaż całe rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lokokoko 0 Napisano 20 Listopada 2022 Już jest 7 tydzień od wykiełkowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lokokoko 0 Napisano 20 Listopada 2022 Po kilku godzinach plamki zmieniły kolor 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 20 Listopada 2022 @Lokokoko coś z wodą może być nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2022 @Lokokoko Ph mierzysz, wiesz jakie ph lejesz i jakie ph masz w ziemi? Po za tym kwitnienie, a ty jak rozumiem nie dajesz jej nawozów tylko lejesz samą wodę? 7 tygodni w ziemi light mix, jaka ma nawozy na około 2 tygodnie, a tylko raz jej nawóz na wega podałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 20 Listopada 2022 Jeeeeeść chce. Liście się jakby rozpuszczają i żre je od środka, a liście ciemnieją - wapń. Ale nie tylko to je teraz będzie trapić, one się domagają futru https://dutch-passion.com/pl/blog/wizualny-przewodnik-po-niedoborach-składników-odżywczych-w-konopiach-n987 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lokokoko 0 Napisano 21 Listopada 2022 Wgl PH nie mierzyłem tak szczerze. Rozumiem, że powinienem zapodać wapń? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2022 @Lokokoko Zacznij od zmierzenia ph, nie robi się nic za nim się nie sprawdzi, jaka wartość jest w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach