Diamond Smith 1 Napisano 14 Listopada 2022 Wszytsko jest git z ta roślinka bo wczoraj jeszcze miła za mało światła ale odpaliłem jeszcze led i przybliżyłem i juz 3 listek wychodzi na dole jest porównanie. Na pierwszym zdjęciu miała 7 dni i wyglądała tak a na drugi dzień wygląda tak jak na drugim zdjęciu bo dałem więcej światła. Ma juz 8 dni sadzonka i juz się tak nie wyciąga. Jest juz git z nią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Listopada 2022 @Diamond Smith lekko wyciągnięta ale dobra jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 14 Listopada 2022 @Tester elegancko, właśnie wczoraj zamówiłem fajny panel led wiec sobie wymianie lampy bo mam jakaś chujową CFL @Tester a jak sadzonka ma juz 8 dni to kiedy mam ja wprowadzać we wzrost wegatywny? Przypominam ze średnio urosła w szerokości przez te 8 dni bo nie miała dobrego światła i dopiero od wczoraj ma więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Listopada 2022 @Diamond Smith nie rozumiem pytania z tym wprowadzaniem we wzrost wegetatywny, ona ma być od początku wyjścia z ziemi na wegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 15 Listopada 2022 @Tester aha myslalem ze najpierw jest sadzonka czy cos a później zaczyna gwałtownie rosnąć ale chyba mi odjebalo po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach