Virtuals22 1 Napisano 8 Listopada 2022 Siemanko, zaległy mi się takie robale. Jakiś czasu temu trochę zaniedbałem no i tez się pojawiła plecha na dole ale wszytko ogarnalem i teraz się to tak prezentuje ale są takie robale jak na zdjęciu, dużo ich nie ma ale nie mam pojęcia co to jest i jak się tego pozbyć i czy szkodzi hodowli. Dodam ze pleśń pojawiła się podczas wege, teraz po niej ani śladu nie pojawia się nigdzie i czy taki temat nadaje się do palenia czy już nie bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2022 @Virtuals22 To wciorniastki, oprysk potrzebny np. olejkiem Neem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Listopada 2022 21 godzin temu, Virtuals22 napisał: Dodam ze pleśń pojawiła się podczas wege, teraz po niej ani śladu nie pojawia się nigdzie i czy taki temat nadaje się do palenia czy już nie bardzo jak na topach nie masz plechy to można palić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach