Edi903 0 Napisano 16 Października 2022 Witam. Około 80% brązowych słupków, plus minus 10% brązowych trichomów... Nie mam lupy tym bardziej mikroskopu, ale po przybliżeniu zdjęcia z lampą widze że niektóre trichomy odbijają sie na lekko brązowawo. Chce ją potrzymać jeszcze 5 dni i ścinka. Co o tym myślicie ? Szczyt wygląda najlepiej, każde piętro w dół troszke gorzej... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Października 2022 @Edi903 klepać klepnie ale nie widzimy trichomów, zresztą może mleczne wolisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Października 2022 @Edi903 jaka to odmianka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi903 0 Napisano 16 Października 2022 @Wiesiu To moja pierwsz...wolał bym żeby było pół na pół...czekam jeszcze tydzień puki pogoda jest jeszcze w miare. (Dłużej nie moge czekać nawet jak bym chciał 😉 Czy w przeciągu tygodnia mogą sie pojawić brązowe trichomy ? @Tester Super silver haze auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 17 Października 2022 @Edi903 miałem ostatnio super silver haze I producent pisał że jest gotowy do ścinki po 6-8 tygodniach okazało się że siedział około 12 tygodni i jeszcze mógł bym go potrzymać. Widzę że temacik jest mega luźny dużo pewnie z tego nie będziesz miał. Ja stawiam że tam jeszcze wszystkie przezroczyste są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi903 0 Napisano 17 Października 2022 @Zumiacz dokładnie, ja zasadziłem dokładnie 18 lipca, troche puźno jak na trzymanie orzy oknie...wiem. Odpowiednia doniczka i troche gnojówy z pokrzywy. Dlatego wyszło co wyszło ale mimo wszystko jestem z niej dumny bo to moja pierwsza 😉 na następną przeznacze już więcej czasu i pieniędzy 😉 a wiec czekam jeszcze tydzień, niestety dłużej nie moge bo sie przeprowadzam. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 17 Października 2022 Serio wierzycie w to co podaje producent...? 🤦 Ak47 auto ma 60-65 dni chyba podane i myślisz, że w tyle się uwiniesz? W życiu nie ma takiej opcji. Chyba, że chcesz ściąć niedojrzałego habazia 😉 Jest tyle zmiennych, że to loteria. JA kieruję się bardziej tym czy to satica ,indica ,czy chuj wie co😅 Nie patrzcie na to co podaje producent, bo to zazwyczaj jest zwykle naciąganie klienta. NIC WIĘCEJ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach