MiszX 1 Napisano 8 Października 2022 Taka oto pacjentka 🙂 pestka w ziemi jakoś od maja. Trichomy mleczne, lecz pod lupą widziałem kilka pojedyńczych brązowych. Topy pachną obłędnie i są elegancko oblepione żywicą. Nie jestem pewien czy jeszcze napuchnie bo to balkonówka. A pogoda niestety dobrze się nie zapowiada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 8 Października 2022 @MiszX jak balkonówa to zbytnio nie napuchnie, jak bursztyn się pojawia to można ciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiszX 1 Napisano 9 Października 2022 @Tester Dzięki. Wczoraj zerwałem troszkę na testy i jestem jak najbardziej zadowolony z efektów, więc chyba pora na kose 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 9 Października 2022 Co to za strain? Ładnie oszroniony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiszX 1 Napisano 9 Października 2022 @pro xd Bodajże coś od Dutch Passion. Jak znajdę gdzieś pudełko od pestek to wieczorem Ci napiszę dokładnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach