jinu 28 Napisano 7 Sierpnia 2019 Siema jestem poczatkujacym growerem. Moj ogrodek to box 35x35 podstawa wysoki na 90. Lampa na grow postar cfl 125w i lampa na flo prostar cfl 125w. Dzien 24. Fotki wysle wieczorem. Mam kilka pytan do was. Pozdro i z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 7 Sierpnia 2019 @jinu cześć to w odpowiednim dziale napisz jak coś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 witam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Triochomy @Podróżnik czesc za chwike wroce i zrobie fotki, opisze wam na poscie co mam i czy cos z tego bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 7 Sierpnia 2019 Jezeli post dodałem w złym dziale [ wasze rosliny] prosze o przeniesienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 7 Sierpnia 2019 joł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach