Jarek123 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 Witam. Chciał bym się dowiedzieć czy da rade jeszcze posadzić na Outdoor? Jakieś mocne odmiany, co kolwiek? Bardzo mi zależy ponieważ Indoor jest to troche kosztowna sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) 7 siepień mamy zanim byś wystartował to by mineło trochę czasu nie ma to sensu zbytnio mógłbyś zebrać mało plonów Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Borówa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Jarek123 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek123 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) @Borówa Wiem jestem tego świadomy, chciał bym posadzić 4-6 roślin na PLAGRON SEEDBOX - ZESTAW DO KIEŁKOWANIA, odrazu jak tylko będzie roślinka wrzucić do doniczki torfowej i do ziemi na miejscówce, mógł byś mi coś podpowiedzieć, jakieś rady? Jakie odmiany, co najlepiej kupić zeby sie wyrobic? Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Jarek123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Jarek123 okres wzrostu roślin się już kończy wielu ludziom już odmiany zakwitają jedynie te trochę późniejsze rosną jeszcze na wzrost więc nie widzę sensu sadzenia w tym okresie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek123 0 Napisano 7 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Borówa napisał: @Jarek123 okres wzrostu roślin się już kończy wielu ludziom już odmiany zakwitają jedynie te trochę późniejsze rosną jeszcze na wzrost więc nie widzę sensu sadzenia w tym okresie Czy miał byś jakiś pomysł na Indoor? Boxy to są koszty powyżej 600zł, zależy mi na czymś tanim i żeby nie było czuć, mógł byś mi coś podpowiedzieć oprócz pc boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Jarek123 pisał ci już jeden, jak tak to czekaj do następnego outa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach