Teoxen 0 Napisano 28 Września 2022 Cześć powiedzcie mi wczoraj podlalem roślinę z nawozem na wieczór dziś po 24h pojawiło się takie coś na dole. Wykonywać flusha ? Nawoz bio organiczny biobizz zalecenia producenta podlewać z nawozem za każdym razem ale nie wiem czy dawka nie za duża bo producent mówi 1-4ml na litr wody ja daje jakieś 3ml, roślina ma miesiąc, 2 tyg temu przesadzona do większej doniczki 4 dni temu dopiero pierwszy raz z nawozem i wczoraj z nawozem wiec chyba za szybko dałem bo gleba sama w sobie miała jeszcze pewnie składniki jak dałem nawozu to chyba za dużo skumulowało się tak mi się wydaje. U góry narazie ok ale chce w porę zareagować wczoraj tak nie wyglądała. Na dole liście zrobiły się jasno zielone a na końcówkach i bokach już prawie żółte Czekam na wasze zdanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 28 Września 2022 @Teoxen lej na razie samą wodę i obserwuj co się będzie działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach