Kometa 6 Napisano 6 Sierpnia 2019 Znalazłem miejscówkę z ładną czarną ziemią, czy taka ziemie może być dobra do uprawy konopi ? jak sądzicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 Nikt Ci tego nie powie musisz sam ją przebadać jakie ma PH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 6 Sierpnia 2019 Jeśli ph wacha się w granicach 5-7 to będzie dobra ziemia, tylko warto ją wzbogacić substancjami odżywczymi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 7 Sierpnia 2019 trzeba badać ph to bardzo ważna kwestia najważniejsza jeśli chodzi o ziemię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja miałem na miejscówce czarną ziemię to wziąłem ją przekopałem dodałem dolomitu i azofoski i na każdego krzaczka 5l nowej startowej ziemi ogrodniczej, i krzaki ładnie rosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 8 Sierpnia 2019 @Andi a pokazywały jakieś niedobory ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 @Triochomy nie wcale, pod koniec tylko trochę pożółkły liście ale to normalne jak roślinka jest w zaawansowanym kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach