HuZi 0 Napisano 25 Września 2022 Witam chce załozyc plantacje pod ziemią (czy to mozliwe). Chce aby ta plantacja słuzyła mi do uzytku własnego, ale moze cos sprzedam. Czy da rade coś w cenie 300 zł. Jestem zielony w tym temacie (jedyne co, to tylko paliłem nie interesowałem się plantacja chodzi mi o 1,2 krzaki) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuZi 0 Napisano 25 Września 2022 I jaką odmiane posadzić i gdzie kupić nasiona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 25 Września 2022 @HuZi teoretycznie dało by się takie coś zrobić ale poszło by więcej niż 300zł. Chciałbyś w zimie to robić? bo musiał byś mieć jakieś ogrzewanie, do tego wentylacje bo udusisz rośliny. Z tym budżetem nie zrobisz tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuZi 0 Napisano 25 Września 2022 @Tester to bedzie projekt na czerwiec @Tester a jakbym zrobił same dziurki do powietrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 25 Września 2022 @HuZi jakie dziurki, wentylacja to podstawa w takim miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuZi 0 Napisano 25 Września 2022 @Tester czyli to nie wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuZi 0 Napisano 25 Września 2022 @Tester a gdybym chciał posadzić na dworze to jaką tanią w utrzymaniu odmiane polecasz i gdzie ją kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 25 Września 2022 @HuZi to już na następny out, każda odmiana jest podobna w utrzymaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach