gibon 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam na następny rok zamiar uprawiać ziółko w foliaku, mam pytanie do osób które znają temat jak rośnie w takim czymś konopia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Sierpnia 2019 stary rośnie jak na drożdżach jeśli dasz jej dobre warunki nawozy to sam zobaczysz efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 brzmi ciekawie na następny rok będę miał dużego foliaka i przetestuje go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 mój ziomek miał automaty rosły mu pięknie w foliaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 8 Sierpnia 2019 @Gumiś pięknie? to znaczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 duże mu urosły z fajnie zbitymi topami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growtin 3 Napisano 9 Września 2019 Od 10 lat uprawiam tylko w foliaku i jestem mega zadowolony. Tym bardziej że automaty możesz mieć dwa zbiory w sezonie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moro84 0 Napisano 18 Marca 2021 W dniu 09/09/2019 o 19:46, Growtin napisał: Od 10 lat uprawiam tylko w foliaku i jestem mega zadowolony. Tym bardziej że automaty możesz mieć dwa zbiory w sezonie. Witam! potrzebuję kilku wskazówek i mam kilka pytań do Ciebie apropo foliaka.. szukam kogoś doświadczonego ,dlatego nalisałem:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Marca 2021 @moro84 pytaj tu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach