Marysia 8 Napisano 20 Września 2022 Witam grupowicze. Co myślicie? To są moje pierwsze i dopiero zacząłem rozumieć więcej 😁 Dużo czytam na Internecie i się doszkalam na następny rok. Do końca października będzie coś? Dwa zdjęcia to dwie inne roslinki ale dwie Purple kush. Podlewalem jakimś naturalnym nawozem na kwitnienie. Trochę zaczynają opadać łodygi już bo chyba za ciężkie się robią. Jak to wygląda waszym okiem ? Będę dodawał od teraz co tydzień do tego postu zdj roslinek jak wyglądają. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Września 2022 @Marysia do końca października było by coś tylko czy pogoda pozwoli na trzymanie roślin do tego czasu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 22 Września 2022 @Tester wziąłem je do domu już. I jak jest jakieś słońce to jedynie przez okno.. boję się żeby pleśń nie weszła jakieś rady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 22 Września 2022 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Września 2022 @Marysia a w domu czymś naświetlasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 22 Września 2022 W domu niczym. Po prostu swiatla maja tyle co na dworze i to wszystko w pl cieple dni sie skonczyly juz i slonce tez.. i chce trzymac do konca pazdziernika i moze uda sie cos zebrac i roslinka spuchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach