Greend1 0 Napisano 18 Września 2022 Witam czy Lampe GIB HPS Flower Spectre 400W PRO można używać przy sadzonkach które mają juz 10 dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Września 2022 @Greend1 można, trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greend1 0 Napisano 18 Września 2022 ok dzięki, a ile cm od sadzonki trzymać lampę ? Sadzonka ma 10 dni czy prawidłowo szybko sie rozwija ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Września 2022 3 godziny temu, Greend1 napisał: ok dzięki, a ile cm od sadzonki trzymać lampę ? z 40-50cm, sprawdź jaka jest temperatura 3 godziny temu, Greend1 napisał: Sadzonka ma 10 dni czy prawidłowo szybko sie rozwija ? wyciągneła się i większa powinna być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greend1 0 Napisano 18 Września 2022 @Filozof Czy mogę ja przywiązać do cienkiego patyka ponieważ strasznie się przekrzywiła na lewą stronę oraz co może być powodem tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Września 2022 @Greend1 łodygę w ziemię możesz wepchać tak aby nie uszkodzić jej, światła miała za mało i się wyciągała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greend1 0 Napisano 18 Września 2022 @Filozof A czy korzenie nie uszkodzą się gdy wepchnę ja w ziemię i o ile cm ją skrócić ? @Greend1 Sadzonka teraz całkowicie sie przewrocila i leży od 20 minut co moge szybko na to porawdzic przywiazac ja do kijka ? dodam ze godzine temu przybliżyłem lampe Led do 3 cm od czubka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Września 2022 Godzinę temu, Greend1 napisał: A czy korzenie nie uszkodzą się gdy wepchnę ja w ziemię i o ile cm ją skrócić ? jak na chama to uszkodzisz, wepchaj tak aby liście były na powierzchni Godzinę temu, Greend1 napisał: Sadzonka teraz całkowicie sie przewrocila i leży od 20 minut co moge szybko na to porawdzic przywiazac ja do kijka ? ...... zrób to co pisze Godzinę temu, Greend1 napisał: dodam ze godzine temu przybliżyłem lampe Led do 3 cm od czubka za blisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach