drab.bear 3 Napisano 9 Września 2022 Coś mi się tu nie podoba :( Męskie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 9 Września 2022 Tak męskie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drab.bear 3 Napisano 9 Września 2022 Czyli kosa i do śmieci - tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 9 Września 2022 No @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drab.bear 3 Napisano 9 Września 2022 Smuteczek :( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 9 Września 2022 Czasami tak bywa. U mnie takie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drab.bear 3 Napisano 9 Września 2022 (edytowane) Na szęście mam opcję zapasową, ale to automaty. Ten męski to był fotoperiod i liczyłem na srogie plony :( 2 hours ago, Arek1826 said: Czasami tak bywa. U mnie takie Edytowane 9 Września 2022 przez drab.bear @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach