pokerplay 0 Napisano 5 Września 2022 (edytowane) Cześć, czy dam rade zmieścić do takiego mini boxa 50x35x50 wys - 2 automaty? Dwie donice prostokątne ok. 7 litrów każda 40x18 cm a na dnie keramzyt. Miałem dwie pestki ale jedna po 24h w wodzie otworzyła się sama i "wypłukała" korzeń i nie wiem czy zamawiać kolejne czy dać se narazie spokój 😛 Edytowane 5 Września 2022 przez pokerplay @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Września 2022 @pokerplay może być im ciasno trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokerplay 0 Napisano 5 Września 2022 @Andi też sie tego obawiam, miałem w planach jednej zastosować topping + lst a na drugiej samo lst i zobaczyć różnice 😛 ogólnie to Auto Amnesia XXL i Auto Jack Herrer (RIP) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Września 2022 @pokerplay to poucinasz, ponaginasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach