Tomiq2 8 Napisano 5 Września 2022 (edytowane) Hej. Od zasadzenia minęło 39 dni. Jak twoim zdaniem wyglada roślina po tym czasie? i powiedzcie mi od kiedy liczyć fazę wegetarywna? Po minięciu 3 tyg? Czyli wychodzi na to ze mój plant jest w fazie wegetatywnej już 18dni. pytanie ile minimalnie muszę go trzymać na Wegu bym mógł przestawić na kwitnienie? Czy według was rośliny wyglądają zdrowo? Edytowane 5 Września 2022 przez Tomiq2 Zapomniałem dodać Zdj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 5 Września 2022 @Tomiq2 faza wegetatywna to wzrost, liczy się od pojawienia się pierwszych listków więc twój krzak jest dłużej na wegu niż 18dni 51 minut temu, Tomiq2 napisał: pytanie ile minimalnie muszę go trzymać na Wegu bym mógł przestawić na kwitnienie? z 3 tygodnie, możesz już przechodzić na kwitnienie jeśli chcesz 51 minut temu, Tomiq2 napisał: Czy według was rośliny wyglądają zdrowo? tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach