Kometa 6 Napisano 6 Sierpnia 2019 Szukam jakąś na przyszły outdoor niskiej odmiany możecie mnie jakoś nakierować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 6 Sierpnia 2019 weź sobie jakąś indice, albo pół automata, dodatkowo możesz zrobić LST i będziesz miał niską odmianę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 6 Sierpnia 2019 pół automaty to jest dobra sprawa, nie rosną jakieś duże jeśli jeszcze zastosujesz trening LST to nie będzie wysoka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Este2514 0 Napisano 5 Czerwca 2020 Do kiedy można kiełkować pół auto żeby dało radę dojść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Czerwca 2020 @Este2514 najlepiej teraz kiełkować aby doszły jeszcze w ładnej pogodzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Este2514 0 Napisano 6 Czerwca 2020 Mam auto i pomyślałem o szybkim sezonowym ale nie wiedziałem czy nie za późno. Jak wykiełkuje w czw np i będzie ok to super. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach