JNK 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 AK-47 auto Pierwsze planty w życiu, sporo błędów na początku. Jedna roślina(pierwsze zdjęcie) w młodości praktycznie cała zjedzona przez ślimaka ale udało się ją uratować🤠 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Sierpnia 2022 @JNK coś tam zajarasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 a ile mniej więcej do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Sierpnia 2022 @JNK a ile mają dni rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 3 miesiąc około @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Sierpnia 2022 @JNK to obserwuj czy plecha się nie pojawia i ścinka niedługo z 2 tyg przynajmniej szczyty, liściaste troche są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 plechy na szczęście nie ma, a liści pozbywać się teraz czy nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 31 Sierpnia 2022 Miałem te nieszczęsne ak47 i nigdy więcej tego badziewia. Tobie też radzę zmienić na coś innego . Sądząc po rozmiarach itd , to chyba sporo stresu im zafundowales. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Sierpnia 2022 18 godzin temu, JNK napisał: a liści pozbywać się teraz czy nie? nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Marcin2021 Zdecydowanie za dużo, ale to początek mojej przygody, cieszę się ze cokolwiek wyrosło. A paradoksalnie pestka która miałem z paczki palenia wygląda teraz najlepiej ,ale nie wiem czy zdąży dojść, coraz chłodniejsze dni przed nami. Wstawię jutro jej zdjęcia, jestem ciekaw co o tym sądzicie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JNK 3 Napisano 4 Września 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach