tmcx730 74 Napisano 29 Sierpnia 2022 dziś na jednej z roślin zauważyłem takie liście. to jakiś szkodnik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Sierpnia 2022 42 minuty temu, tmcx730 napisał: dziś na jednej z roślin zauważyłem takie liście. to jakiś szkodnik? tak, dużo tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 29 Sierpnia 2022 @Kibic mało, tylko na kilku liściach reszta jest ok. co to za szkodnik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Sierpnia 2022 5 minut temu, tmcx730 napisał: co to za szkodnik? może być ich kilka jak mało to bym się zbytnio nie przejmował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 29 Sierpnia 2022 @Kibic wyrwałem te uszkodzone listki, w razie co mam karate do oprysku ale boję się pryskać, bo już kwitnie panna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach