dddmmss 1 Napisano 17 Sierpnia 2022 Cześć, W moją roślinkę wjechali kosą. Uratowały się dwie gałązki. Jestem zdesperowana żeby uratować moje pierwsze dziecko. Dostały ukorzeniacz, 3 dni siedzą w doniczkach, żyją, tylko co teraz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Sierpnia 2022 @dddmmss zraszaj ją , utrzymuj wysoką wilgotność , powinna się ukorzenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dddmmss 1 Napisano 17 Sierpnia 2022 @Andi nie przyjmuję innej opcji niż takiej, że się ukorzenią. A co potem? Jesień i tak dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Sierpnia 2022 @dddmmss boksa trzeba zrobić chociaż 30x30cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Sierpnia 2022 A na zdjęciu nr 2 widzę oznaki kwitnienia czy mi się tylko wydaje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dddmmss 1 Napisano 18 Sierpnia 2022 @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach