Zielone krainy 2,499 Posted August 3 @Nomad97 Na wegu dalej siedzi, jak przeskoczy na kwitnienie to licz minimum 2-3 miechy. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nomad97 1 Posted August 3 @Zielone krainy czyli od rozpoczęcia kwitnienia mam liczyć jeszcze 2-3 miechy? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 2,499 Posted August 3 @Nomad97 No tak to działa niestety. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nomad97 1 Posted August 3 @Zielone krainy Dzięki wielkie za pomoc mam jeszcze pytanie z jaka często nawozić Ps:postaram się za około tydzień dodać aktualne zdjęcie może wtedy po tym okreslicie coś dokładniej Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin2021 19 Posted August 3 Pryskaj ja profilaktycznie środkiem cannacure. Srodek ten likwiduje szkodniki, pleśń i jest też dobrym boosterem. Ja za ten środek zapłaciłem 80zl . Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 2,499 Posted August 3 @Nomad97 Nawożenie to kwestia obserwacji rośliny, pokazuje ci swoje potrzeby liśćmi. Np. popatrz na tą po prawej widzisz żółte liści u dołu ? Wysysa się z pierwiastków, głównie azotu , widząc to możesz jej lekko dać azotu , ale wszystko powinno być oparte na obserwacji rosliny i jej potrzeb. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nomad97 1 Posted August 3 @Zielone krainy @Marcin2021 Dzięki Panowie za cenne wskazówki 😜 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites