Gooner 97 Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie jestem specjalistą i sam wiele się uczę, ale myślę, że przesadzenie wszystkich roślin do jednego pojemnika było bardzo złym pomysłem. po drugie biohumus to nie wiem czy ciś w ogóle daje. Zainwestuj w lepsze odżywki. Trzecia sprawa, one dopiero wyszły z ziemi. O wiele za wcześnie na nawóz. Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Gooner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @FluuuuxX Czekam na rozwój wydarzeń, z fartem ryju ✌️👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FluuuuxX 3 Napisano 7 Sierpnia 2022 Temat można zamknąć los zechciał że małe koty urządziły sobie zabawę akurat w donicy połamały sadzonki i pogryzły :/ ten rok nie był mi dany. Powodzenia życzę reszcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @FluuuuxX Kłamiesz zapewne. 😂 ja też sprzedałem growboxa ziomkowi i on uprawia a ja mu pomagam wiem jaki to ciężar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach