Fresh 8 Napisano 12 Lipca 2022 Poszukuje dobrego mieszającego,koniecznie oscylacyjny secret jardin 20W miałem 3 i ch.j je wszystkie strzelił ,ostatni to 3 tygodnie pochodził i padł. Macie coś sprawdzonego godnego polecenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Fresh Wentylator mięszający Monkey Fan 20W z oscylacją spoko podobno są ziomek ma i mówi że jest spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 12 Lipca 2022 To jest ten który właśnie się popsuł wiec poproszę inne propozycje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Fresh Aha no to nie wiem jak ci pomóc bo ja zawsze stosowałem wiatraki od PC. Może ktoś inny się wypowie na temat wiatraków @konopny_janusz @Udyr @Zielone krainy Mam jeszcze takie podobno są świetne. Na uwagę zasługują tu szczególnie modele marki Prima Klima, jak wentylator PK125 - 400m3/h, który został zaopatrzony w sterownik utrzymujący zadaną temperaturę. ... Ciekawie też prezentuje się wentylator radialny MDF KSDD Supersilent marki VENTS. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lipca 2022 @Fresh jaki może być max rozmiar ? RAM 6" ,7" to te mniejsze z oscylacją. Tylko mają delikatne tryby, nic na drodze oscylacji nie może być bo się może uszkodzić. Np ściany nie powinien dotykać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 13 Lipca 2022 @Udyr czas mnie goni,zamówiłem na próbę Cornwall 20 W zobaczymy ile pośmiga. Dzięki za chęci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 13 Lipca 2022 @Fresh daj znać jak się spisuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Fresh Też jestem ciekaw jak będzie sprawować daj znać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 13 Lipca 2022 Ok w kontakcie 👊@Gibexnator @Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Fresh w kontakcie 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 15 Lipca 2022 No Fresh , went już doszedł. Napisz coś o nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2022 @Fresh I co jak się sprawuje went? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 17 Lipca 2022 Dzisiaj je dostanę i zamontuje wiec cierpliwości 😊@Gibexnator @Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 18 Lipca 2022 @Gibexnator @Szwagrom a wiec tak wiatraczki przyszły ,zamontowałem i hulają, średnice maja trochę większa od Monkey fan 20w o 2 cm i kabel 2x krótszy 120 cm ma ,i różni się ten cornwall od monkey kratką która jest plastikowa a poza tym to trzeba zobaczyć ile pochodzą ,wiec może w przyszłości dam znać jaka żywotność 😉🌪🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 18 Lipca 2022 @Fresh głośne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 18 Lipca 2022 @Gibexnator Nie jest głośny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2022 @Fresh Świetnie powodzenia mordeczko. ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach