Pelson 3 Napisano 11 Lipca 2022 Siemano. Potrzebuję szybkiej diagnozy. Co mogą oznaczać te plamki?Ziemia; Biobizz light mix. Ph ziemi dobre, przed każdym podlewaniem (co dwa, trzy dni) mierzę płynem Hellinga. Trzymam ją w donicy (40 cm średnicy z materiału) na balkonie. Roślinka to Hulkberry Automatic i ma 47dni. Nawozy jakie stosuję to asortyment od Biobizz'a. To mój pierwszy sezon jeśli chodzi o uprawę, dlatego już zdarzyo mi się popełnić kilka błędów na początku, przez co drzewko jest mniejsze na tym etapie życia jak być powinno (40cm) może dużo nie bedzie z tego ale nabiorę trochę doświadczenia, a drzewko idzie do góry, żyje i to jest najważniejsze 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Pelson napisał: Potrzebuję szybkiej diagnozy. Co mogą oznaczać te plamki? nic szczególnego, roślina wygląda na zdrową Edytowane 11 Lipca 2022 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 11 Lipca 2022 @Pelson roślinka jest w porządku . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 Zajebiście wygląda, nie wiem czemu miałoby być z nią coś nie tak jest zdrowa, dobrze dbasz ziomuś tak trzymaj! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelson 3 Napisano 11 Lipca 2022 Zrobiłem jeszcze raz oględziny przed wieczornym podlewaniem i zauważyłem jakiegoś intruza na liściu. Intruz2.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Pelson No to jakiś robaczek, wytęp pojedyncze jednostki 🙂 przyszedł skubnął trochę ganji i spierdolił 😆 bo nie wyrobił fazy ;d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelson 3 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Pelson Ale już tam żadnych skurczybyków niema? Lepiej uważaj bo jak zaczną tak często przychodzić to niedługo może nie starczyć dla ciebie jak się zlecą wszystkie na imprezę. 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelson 3 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom nieee no, był jeden, wyjebały mu korki i powie reszcie że za mocny towar, nie ma co iść 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Pelson Haha, dokładnie bo ich poskłada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach