Buumbleete 0 Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Dojdą? Kiedy ciąć? 71 DNI Edytowane 9 Lipca 2022 przez Buumbleete @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2022 @Buumbleete U mnie na podobnym etapie poczekaj do 90 dnia 🙂 najlepiej to trichomy obserwuj, ja bym scinał jak większość będzie bursztynowo-brązowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 9 Lipca 2022 @Buumbleete przygotuj się na zbiór w sierpniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik No zgarnąć na pewno zgarnie plon, ale niech mu to dojrzeje porządnie, jest dobrze może być jeszcze lepiej ma jeszcze czas. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 9 Lipca 2022 @Buumbleete ja bym sprawdził trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2022 @Piotr111111 Jak tak samo mordzia, ale myślę ze do 90 dni to chyba spokojnie jeszcze może rozwijać, zwłaszcza że to chyba out. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 9 Lipca 2022 @Heavy Lung bo jeśli są trichomy wszystkie mleczne to pełna moc i radze to robić bo na oko tez mi sie wydawalo i tylko przez to traciłem dobrą moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 9 Lipca 2022 Jeszcze to chyba spuchnie bardziej i wtedy można rozmyslać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2022 @Piotr111111 No tu się w pełni z tobą zgadzam. Ja też raz się pomyliłem i za pózno sciąłem ale swoje dwarfy potrzymam 90 dni niech napuchną jeszcze dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach