Profeska 0 Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) Witam chciałem się dowiedzieć kiedy moje pomidorki będą już okej do ścinki mają mniej więcej 50 coś dni 1 to auto AK 2 to auto Gorilla glue ps 2 xd z tymi 2 szczytami to Gorilla a to 1 że to AK Edytowane 8 Lipca 2022 przez Profeska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 8 Lipca 2022 @Profeska najlepiej rozpoznać po trichomach musisz kupic mikroskop lub lupę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lipca 2022 @Profeska automaty na oucie to rosną gdzieś 90dni albo i więcej trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 8 Lipca 2022 @Tester skad taka rozbieżność czasu? Tym że więcej poświęcają na rozwój korzeni i są większe czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lipca 2022 @Growerseed to normalny okres czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 8 Lipca 2022 @Piotr111111 mam taką co ma x30 i x60 przybliżenie światło zwykle i UV wszystko w 1 @Tester one już mają te triochomy takie lekko mleczne a włoski robią się brązowe O takie są już a te topki wyżej jeszcze spuchną bo są małe puki co nawoził 1 raz w tygodniu zadko2 razy inawozik bio nie chemol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Jeszcze ziomuś się wstrzymaj niema co tam ścinać, za wcześnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 9 Lipca 2022 @Heavy Lung A te rolki spuchną jeszcze nie ? Czy już nie bo się właśnie boje ze zostaną taki małe a bardzo o nie dbam nawozy bio daje i fryzj rękę robiłem jakieś 2 tyg temu ale już nie będę robił bo bym już za dużo obcią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2022 @Profeska Spuchną tylko spokojnie daj im czasu. Bądź cierpliwy a ci się to opłaci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach