North Bulk Organization 21 Napisano 5 Lipca 2022 Cześć brachu! Zajmuję się hodowlą i selekcją odmian konopi w celu uzyskania wysokiej jakości nasion Wykopałem plantarika i zasiałem wysoki auto Daiquari Lime XXL (Dutch Passion) wszystko to - 06/10/22. Upał przekraczał +30 C. Jak zawsze obfitość muszek i komarów, nawet w ciągu dnia. Również gęsta trawa już prawie do pasa. Musiałem ciężko pracować, tylko taka łopata to opanowała. Okazało się - 3 rzędy po 10+ metrów i jeden 2 metry. To właśnie jedna osoba zdołała opanować w pół dnia. Nawozy – kompleks mineralny. I zostały posypane kulkami na ślimaki. Uprawiam tę odmianę od kilku lat, jest lepka i żywiczna. A tak wyglądali już 25.06.22 We are waiting for good weather from above) And new photo reports. To be continued... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 @North Bulk Organization Zajebisty spot, widzę że doświadczony z ciebie grower. Powodzenia 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 12 Lipca 2022 W dniu 05/07/2022 o 16:12, Szwagrom napisał: @North массовая организация Черт возьми, я вижу, что опытный из вас производитель. Удачи 💪 Dzięki stary. Spróbuję to zrobić) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @North Bulk Organization Niema sprawy, powodzenia mordeczko. 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 13 Lipca 2022 Sfotografowany niedawno. Dorastanie w gigantycznym tempie). Prawie dwa tygodnie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 16 Sierpnia 2022 Dorastał) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Sierpnia 2022 @North Bulk Organization musisz chronić rośliny przed chorobami grzybowymi - szara pleśń na przykład? Pytam o Twoje tereny. Z ciekawości. Jeśli tak to jaki masz sposób na ochronę. Bardzo ładne i zdrowe krzaki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 16 Sierpnia 2022 @North Bulk Organization Takie pole to może zwierzynę skusić. Nie znam okolicy, ale dla bezpieczeństwa bym to czymś ogrodził + sikał po krzakach 😛 Jak to w Polsce, to bym coś na pleśń załatwił, tak jak pisał kolega @grolsch3 powyżej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Sierpnia 2022 @MiraiiNikki to uprawa na Ukrainie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 18 Sierpnia 2022 W dniu 16/08/2022 o 22:02, grolsch3 napisał: @North Bulk Organization musisz chronić rośliny przed chorobami grzybowymi - szara pleśń na przykład? Pytam o Twoje tereny. Z ciekawości. Jeśli tak to jaki masz sposób na ochronę. Bardzo ładne i zdrowe krzaki. Teraz nie mam możliwości - biegać z opryskiwaczem. Może w przyszłym sezonie. Tak, są izolowane zmiany pleśniowe. Ukraina. W dniu 16/08/2022 o 22:30, MiraiiNikki napisał: @North Bulk Organization Takie pole to może zwierzynę skusić. Nie znam okolicy, ale dla bezpieczeństwa bym to czymś ogrodził + sikał po krzakach 😛 Jak to w Polsce, to bym coś na pleśń załatwił, tak jak pisał kolega @grolsch3 powyżej. Zwierzęta zwykle ich nie zjadają, mam. Ale zdarza się żuć gałązkę. Jest dużo dzikich zwierząt, łosie, sarny, dziki, zające i wszyscy roślinożercy) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 29 Sierpnia 2022 Etap pełnego kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 19 Października 2022 Szyszki są dojrzałe, wierzchołki są odcięte, dolne wciąż rosną. Guzy są bardzo duże. Aby zebrać plony z tej plantacji, sportowiec musiał odbyć dwa spacery, a nawet wtedy ledwo mu się udało. 1 września był przymrozek, połamane boczne liście. Niedaleko rosną te posty z Europy, tam sytuacja jest znacznie gorsza, prawie wszystkie krzaki są pobite, chociaż dopiero zaczęły kwitnąć. Moje Landrace zostały poprawione) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach