Piotr111111 192 Napisano 16 Lipca 2022 @Legenda jak zle sformowałem zdanie to sorry ale jestem po cardio i jeszcze mozg nie wrocil na obroty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legenda 12 Napisano 16 Lipca 2022 @Piotr111111 , po prostu ja myślałem, że ten wentyl rusza się na boki czy coś, wiesz? Dlatego, tak go przyczepiłem, ale muszę na rogu dać boxa i no podwyższyć je jakoś Więc wszystko luz😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Lipca 2022 @Legenda a ok to powodzenia z uprawą ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legenda 12 Napisano 16 Lipca 2022 @Piotr111111 , dzięki wariacie, trzymaj się. Powodzenia również w życiu, uprawy być może xD, A jak oceniasz uprawę? Czy ciężko na tym zdjęciu? Też mokre. Stały 10 min popily, potem znów i wsadziłem No tak zauważam, że średnio, co 5-6 dni muszę dać pić im. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Lipca 2022 @Legenda lej wtedy gdy wlozysz pół palca do ziemi i czuć suchość jeśli czuć wilgoć to nie lej im / pamietaj ze automaty nie wybaczają błędów więc staraj się trzymać odpowiednie ph nie przelewać ich dawać odpowiednie nawozy i jakoś ci sie uda zebrać plon / Dzieki ziomku tez mam uprawe. @Legenda a i jedna roślina po lewo wyciąga się do światła daj jej więcej światła lub obniż źródło światła @Legenda i po za tym to masz przelane rosliny i zle ph musisz kupic miernik ph i mierzyc ph i środek do obnizania ph najlepsze ph to 6 jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legenda 12 Napisano 16 Lipca 2022 @Piotr111111 6 godzin temu, Piotr111111 napisał: lej wtedy gdy wlozysz pół palca do ziemi i czuć suchość jeśli czuć wilgoć to nie lej im Podnoszę doniczkę i jak jest ciężka, znaczy że jest podlana i nadal ma mokro, a gdy jest lekka to susza 6 godzin temu, Piotr111111 napisał: pamietaj ze automaty nie wybaczają błędów więc staraj się trzymać odpowiednie ph Miałem styczność już, a co do pH to mam miernik adwa12 AD12, chyba i nawóz pryslem, ale przestałem i daje wodę około 6,7ph 6 godzin temu, Piotr111111 napisał: a i jedna roślina po lewo wyciąga się do światła daj jej więcej światła lub obniż źródło światła Właśnie one strasznie szybko poszły w górę, a lampa była na takiej wysokości, aby szczyty się nie spaliły, około 90 cm, a teraz ze 120cm, trochę odbiło im coś, ale podlane i wentyl sprawiły, że są dobrze. Jedynie przesadzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Lipca 2022 @Legenda daj pH 6. 2 - max. 6.3 i sposób z palcem jest lepszy czy mają sucho czy mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach