pro xd 17 Napisano 2 Września 2022 siema mam 2 pytania, czy jeżeli w nocy jest poniżej 8 stopni a roślinki są w fazie kwitnie to coś się im stanie? A drugie to czy jeżeli posikam canna cure’m roślinki która maja topki i oprysk poleci tez na nie to czy to zepsuje końcową jakość produktu lub zwiększy ryzyko wydania się pleśni? Czy właśnie topek opryskany canna cure’m będzie wytrzymalszy na pleche? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Września 2022 @pro xd Nie uprawiam outdoor, ale wydaje mi sie, że 8 C nocą to nisko , jak to będzie na całkowitym finiszu to powinno sie udać. Możesz psikać, ale musisz przestać dwa tygodnie przed zbiorami, inaczej sie nie zdąży biodegradować, więc będziesz miał to w paleniu, to jest organika, ale też może wpływać źle na smak i aromat, jak nie wyczyścisz rośliny przed zbiorami, mocy oczywiście nie zaszkodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 3 Września 2022 LSD 25 tą 1 planuje ścinać za 2 tyg od teraz wiec podpaleń sama woda A tą na drugim jeszcze potrzymam chwile To jeszcze jest ta z 1 To gorilla cookies auto ma około 130cm Wiecie co zrobić żeby topy jej ładnie napuchly, używam do wszystkich bio bizz top Max i bio bloom 3ml/L wody obu To lemon pie z dwoma szczytami i zaczęły jej się topy robić fioletowe trochę To tez lsd 25 i tylko jej zaczynaja usychać liście od dołu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 3 Września 2022 30 minut temu, pro xd napisał: To tez lsd 25 i tylko jej zaczynaja usychać liście od dołu stare liście usychają 30 minut temu, pro xd napisał: Wiecie co zrobić żeby topy jej ładnie napuchly, używam do wszystkich bio bizz top Max i bio bloom 3ml/L wody obu słońca trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 3 Września 2022 @Filozof a myślisz ze ta fajnie napuchła i czy za 2 tygodnie lecieć pod kosę?” 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 6 Września 2022 Ile z tego będzie? cos zdaje mi się ze średnio puchnie Niektóre włoski na szczycie są w połowie pomarańczowe Ile to jeszcze potrzebuje czasu? Wykiełkował 25 czerwca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shagyalonzo 30 Napisano 6 Września 2022 Noce zimne i mało słońca to też dodatkowo wydłuża czas... Co najmniej do końca miesiąca jeszcze .... A co producent piszę na temat kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 6 Września 2022 @Shagyalonzo 10 tygodni od kiełka do zbioru i ma mieć do 100cm ale moja ma już ponad 130 A dla porównania tak wyglada inna roślinka a to zdjęcie jest sprzed tygodnia teraz ma już prawie same brązowe włoski od górnej połowy krzaczka i za 1.5 tygodnia planuje ją ścinać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 6 Września 2022 @Shagyalonzo a i ile myślisz wyjdzie z tej gorilla cookies około (ta co słabo kwitnie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shagyalonzo 30 Napisano 6 Września 2022 Tego fioletowego możesz kosić jak uważasz że pora na niego już, sprawdź trihomy a z resztą musisz jeszcze czekać, raczej lekko do końca miesiąca. Co do wagi to nie powiem, ciężko mi tak na krzaku określić 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Września 2022 @pro xd Musiałbyś dać punkt odniesienia , aby móc coś stwierdzić, np. zapalniczkę, gdyż ciężko typować coś czego rozmiaru nie da się określić, bo nie ma się punktu odniesienia do przedmiotu, jakiego rozmiar się zna. Jednak w ciemno , jakbym miał typować to 5 g, jak sam top bez liści i łodygi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 7 Września 2022 @Zielone krainy jutro wstawię ci fotki w odniesieniu do zapalary 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 8 Września 2022 @pro xd szkoda ze nie dałeś z 2-3 tygodnie wcześniej w glebę krzaczków Pogodę lepsza byś trafił z pewnością Ale ogólnie to fajnie to wygląda jak na pierwszy outdoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 8 Września 2022 @guma1993 no teraz przez najbliższe 5 dni będzie padać I w nocy ma być po 7 stopni Znasz Jakieś sposoby na ochronę przed pleśnią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 10 Września 2022 Gorilla cookies auto Lemon pie auto Wiecie o co chodzi, dlaczego ma takie jasne liście? LSD 25 auto, przewróciła się bo chyba coś zryli jej korzenie i ma teraz bardzo blade liście za 1 tydzień chce ja kosić ale chce ja jakoś wspomóc i podlać ją ukorzeniaczem bio heaven. Czy po ukorzeniaczu od nowa bym musiał 2 tygodnie spłukiwac A tutaj druga ja tez za 1.5 tygodnia chce kosić Mam nadzieje ze będzie z ponad 100 suchego 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 13 Września 2022 Update gorilla cookies auto Lsd 25 auto juz im liście zaczynaja żółknące i wiec za tydzień lub mniej je zbieram Lemon pie zrobilem fotkę tylko jednego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2022 @pro xd Trochę słabe to foto , bo nie wyraźne, ale ogólnie widać, że coś tam ci wyrosło, ale do dojrzałości brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 17 Września 2022 zaraz zbiórka pierwszych 2 roślinek Gorilla cookies trzyma się bardzo dobrze jak na to ze codziennie pada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 17 Września 2022 dzisiaj na 2 roślinkach zobaczyłem pleśń oderwałem to co widziałem @Zielone krainy czy można przed zbiorami z krzaka sobie wbite oderwać czy raczej nie? I za ile myślisz ścinać tą? Bo już się na niej plecha pojawiła, oderwałem ją ale nie chce jej narażać na powstanie kolejnej plechy Forum mocno obniża jakość zdjęć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Września 2022 @pro xd Pewnie, że można sobie wziąć coś na testy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach