Marysia 8 Napisano 12 Czerwca 2022 Witam. Jestem tutaj nowym growerem i chciałbym zacząć przygodę z uprawami.. Roślina ma już chyba około 3 miesięcy i jeszcze nie kwitnie.. podlewalem biohomusem do dzisiaj i teraz będę podlewal sama woda.. dajcie jakieś porady żeby coś z tego wyszło 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Czerwca 2022 @Marysia syte lst ;D gdzie to trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 12 Czerwca 2022 @mirecki Na dworze jest od 3 miesięcy ale to jest indoor nie pamiętam dokładnie nazwy chyba jakoś purple kush haze jak się nie mylę:D @Marysia albo może za dużo ja naginalem nie wiem xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Czerwca 2022 @Marysia wyluzuj, masz sezon. Nim zacznie kwitnąć minie jeszcze troszkę czasu, na razie jest w fazie wegetatywnej. Trenuj ją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 12 Czerwca 2022 Okey. Dzięki 😀 @mirecki A może bym poprzycinal liści trochę? Żeby nie zaslanialy słońca innym? Tylko nie wiem które. Bo wcześniej przycinalem trochę bo na Internecie był tam jakis poradnik 😀😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 12 Czerwca 2022 Na słońcu bym liścia nie zgolił :) Jak na 3 miesiące i sam biohumus to słońce robi całą robotę :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 12 Czerwca 2022 @Lasir To są moje dwa pierwsze krzaki i wszystko co z nimi robię to wiem z Internetu 😁 Myślałem że jest z nimi coś nie tak bo już ponad 3 miesiące A tu nie wygląda żeby zaczęła szybko kwitnąć 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 12 Czerwca 2022 Jak w PL to indukcja rozpocznie się w okolicach 23 czerwca.Nie tnij liści bo słońce daje rade.Jest tam gdzie Ty cień widzisz ;) Zabezpiecz się w pierwiastki i czekaj.Nie pożałujesz :) Nie leciałem na out nigdy ganjii inne rośliny owszem :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 12 Czerwca 2022 No spoczko. To teraz aby czekać 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 12 Czerwca 2022 Ale nie z założonymi rękami.Obserwacja podstawą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 13 Czerwca 2022 @Lasir Dokładnie😁 Dzisiaj przesadzam w większą doniczke bo już za mała jest xD A miały to być około metra aby A one rosną cały czas 😁 A no i teraz będę mieszał ziemię z perlitem bo wcześniej nie mieszalem. A może poleci ktoś jakąś odzywke np. na lepsze kwitnienie czy na topki. Dzięki wszystkim za pomoc. Jak coś wyjdzie dodam więcej zdjęć 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 13 Czerwca 2022 Herbatka z bananów jest dobra podobno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach