Eddie Plant 251 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Witam. Jako że znalazłem pomagiera z samochodem, to postanowiłem jednak zrobić jeszcze w tym roku out. 1)Nasionka: -2x Fast Easy Skunk od Bigseed banku -1x White Widow AF od RQS -1x Amnesia Haze AF od RQS -1x Wedding Glue AF od Fast Buds 2)Nawozy i inne składniki: -kermazyt na dno wykopanych dołków -ziemia z kwiaciarni wymieszana z perlitem i dolomitem (po 10l na rośline) -Biobizz Bio-Grow, Bio-Bloom, Top-Max -Canna Rhizotonic -w razie wu Azofoska -kompost z pokrzyw 3)Inne środki takie jak: Ślimakol Snacol, Polysect na ziemiórki, czy woreczki z proszkiem do prania i butelki z naftą do odstraszania zwierzyny. Narazie pestki powrzucane do kieliszków i się moczą. Zdj. miejscówki dodam za kilka dni. Pozdrawiam ekipe forum, bless 😉 Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Eddie Plant 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 8 Czerwca 2022 Czyli jednak się udało (bo coś kojarzę że miałeś nie robić) 😃 dużo słońca i z fartem 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 8 Czerwca 2022 @mirecki no nie miało być bo zostałem sam, ale kompan się znalazł z gokartem i będziemy jeździć 😁 dziękówa miruś, Tobie też niech świeci słoneczko ❤️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 No i gicio że się udało, czekam na rozwój wydarzeń powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach