Gość Szwagrom Napisano 26 Czerwca 2022 @Tester Wiem wiem już trochę poczytałem na ten temat, dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Czerwca 2022 Co robi te małe dziury widoczne wyżej w liściach, wątpię że ślimaki tak wysoko by się wspięły, czy to mszyce. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) White Window: Dzień: 19 Z White Window podejrzewam że i tak nic nie wyjdzie ponieważ jest mocno zablokowana ma 19 dzień a wygląda jakby miała 9. Ale i tak pozwolę jej żyć zobaczymy może matka natura ją jeszcze uratuje. Super Lemon Haze: Dzień: 39 Lemon Haze zaczyna po mału kwitnąć, został dzisiaj obficie podlany, co prawda na szybko, ale lepiej tak niż wgl. Royal Dwarf: 2x Dzień: 39 I pierwszy raz od bardzo dawna pięknie kwitnące royal dwarfy chyba największy mój sukces jak dotychczas. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Czerwca 2022 3 godziny temu, Szwagrom napisał: Co robi te małe dziury widoczne wyżej w liściach, wątpię że ślimaki tak wysoko by się wspięły, czy to mszyce. ? możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 (edytowane) White Window: Dzień: 21 Super Lemon Haze: Dzień: 41 Royal Dwarf: Dzień: 41 Wszystkie rośliny: Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) White Window: Dzień: 23 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Ile ty tego wszystkiego tam masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Lemon Haze: Dzień: 43 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom To kupuj namiot, albo zaadoptuj , jakąś szafę w domu, zrób otwory na wentylacje, kup jakiegoś leda i co nie dojdzie outdoor to dojdzie indoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Lemon Haze: Dzień: 43 Drugie zdjęcie: Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarf: nr 1 Dzień: 43 Zdjęcie: 1 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarf: nr 1 Dzień: 43 Zdjęcie: 2 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarf: nr 2 Dzień: 43 Zdjęcie: 1 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarf: nr 2 Dzień: 43 Zdjęcie: 2 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Podobają mi się te Dwarfy 😄 Ciekawi mnie efekt końcowy :] @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarf: nr 2 Dzień: 43 Zdjęcie: 3 Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarf: nr 2 Dzień: 43 Zdjęcie: 4 Royal Dwarf: nr 2 Dzień: 43 Zdjęcie: 5 Wszystkie rośliny: Royal Dwarf: nr 1 Dzień: 43 Zdjęcie: 3 Royal Dwarf: nr 2 Dzień: 43 Zdjęcie: 6 I na koniec najładniejsze zdjęcie według mnie. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Zielone krainy 4 mam mordzia, tylko 2 no to widzisz jakoś licho sie rozwijają, ale jutro kupie dolomit i podsypie, może to coś pomoże i postaram się zniszczyć mrowisko bo od chuja mrówek zapierdala mi pod donicą. Pewnie się karmią korzeniami. @Bezimienny Dwarfy zajebiste kompaktowe odmiany zmieszczą się wszędzie, miały iść z początku do boxa dlatego je wybrałem ale plany się trochę pozmieniały, i koniec końców wylądowały na out. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Zielone krainy Wiem kupuje namiot i lampę LED mars hydro, ale nawet gdybym chciał to już ich nie przemyce, do boxa za duże ryzyko. Za duże są nie chce się na minę wjebac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Szwagrom Kiedyś też miałem problem z mrówkami. Zebrałem suchego sianka czy tam ala słomy i im "ognisko" rozpaliłem a potem ten popiół buciorem rozsmarowałem. O dziwo 2 dni później już ich nie było ^^ Nie wiem czy to się rzeczywiście sprawdza, czy miałem farta xDD Na fristajlu o tym pomyślałem na spocie, nie wyczytałem ani nic, więc nie potwierdzam ale spróbować zawsze możesz 😛 Edytowane 1 Lipca 2022 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach